Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Grattis

Grattis till Erik som fyller 25 år! Woo. Vad stor han har blitt, lelle pöjken.

Igår hade vi hans föräldrar här på middag för att fira lite. Vi bjöd på lövbiff med hemmagjorda potatisklyftor, sås och sallad. Inte världens finmiddag, men det var gott som bara den och vi avslutade kvällen med kaffe och tårta, och En himla många program.
__


Läste inlägget när Erik fyllde år förra året, då hade jag vart så duktig så jag hade sprungit o köpt ciabatta o potatissallad till frukost. Det var värst. Känns ju som jag inte bör vara sämre i år. Hm, örke gå ut. Eller?

Kommentarer

Postat av: Kajsa

ja nu e han stor! du får hälsa grattis :)

2009-02-07 @ 10:51:35
Postat av: Lisa

Grattis till Erik!!!(samma dag som Desirée)

2009-02-07 @ 11:36:17
Postat av: palle

Ujuj dags att gå i pension snart för honom! Grattis till gamlingen ;)

2009-02-07 @ 15:44:27
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: Evelina

oj då får man önska honom ett stort grattis :D

2009-02-07 @ 18:26:18
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Han tackar och bockar!! :D

2009-02-08 @ 22:11:57
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Prazzel

jag har en hunter som är 46 på runetotem.. så jag är nog 55 ganska snart =)

2009-02-09 @ 21:38:00
URL: http://prazzel.blogg.se/
Postat av: Kaka

Prazzel: men du sa ju att du lvlade en rogue.. haha nu är jag förvirrad!

2009-02-10 @ 10:31:23
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Prazzel

jag gör det också =)

2009-02-10 @ 17:07:22
URL: http://prazzel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits