Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kvällning

Ikväll har vi tänkt oss lite nachos, det var riktigt längesen. Tyvärr är jag fortfarande mätt från ostfrallan jag åt för två timmar sen,. Usch va löjligt, en fralla - stenmätt. Fast ibland är min kropp sådär att jag inte har något mellanläge, jag äter, blir kanonmätt och är det ändå tills magen bestämmer sig för att göra en 180vänding och bli vrålhunrig istället. Utan att någonsin varit i det där mellanläget då man är varken eller.

Imorgon är det Melodifestivalen. Missade förra veckan, men ska se idag. Oh, måste ta kort på det fräna schlagerkitet jag fick med när jag köpte chips! Haha, så himla skoj idé!


Innehåller som synes allt man behöver för en schlagerafton! Ja gillert!

Kommentarer

Postat av: Petra

sv: hej hej :) den stod i ett soprum så jag tog den.. hihi. så de va ett fynd..

2009-02-13 @ 18:39:11
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits