Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Stri

http://www.youtube.com/watch?v=A_B5UrI7nAI

Orkar inte lägga in som youtubeklipp. Eller egentligen så vet jag inte inte hur man gör. Jag orkar inte kolla upp det ikväll heller. Så det är sedvanliga copy and paste som gäller ikväll. Jodå.

Den rätte för Rosing, har fått åtminstone mig att bli nyfiken på vidare fortsättning. Vems är knarket? Vem åker ut? Vem gör bort sig ännu mer nästa gång? Herregud, vilket program. Jag vet att hon kämpar och vill låta klyftig, men det gör hon tyvärr inte. Nej jag fortsätter inte tjata om just henne, men jag kan prata om att programmet, jo det ska jag minsann följa slaviskt. No raids fo me. Inte på tisdagar iallafall. Fast det verkar gå i repris på torsdagar.

Jaja, jag har en tråkvecka, mycket tidiga dagar och sena eftermiddagar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits