Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tatuering

Gaddningen gick jättebra (säger jag som satt bredvid och snackade WoW i en och halvtimme). Den blev iallafall kanonsnygg, tatueraren gillade den så mycket att han funderade på att ta bilden och använda på sitt visitkort! Han fotade den och var skitnöjd.
 

På bilden är den inte klar, glömde fota innan de satte på bandaget efteråt. Det är riktigt pixlig och läcker iallafall. Men han var öm i armen nu, Erik, och det blev inte bättre av att jag nästan satte mig på armen när jag skulle sätta mig på bussen. Aj, aj.

Det var lite kul, för bland det första tatueraren sa när vi kom in var "Där har vi en som passar i septum!". De berättade att de hade diskuterat septumpiercingar dagen innan och kommit fram till att nästan ingen passar i det. Fin komplimang, men jag håller inte med. Jo, jag tycker jag pasar i det, men jag tycker många gör det också.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Det ser ut att göra ont! Vad föreställer den? Ser inte riktigt på bilden.

2009-02-13 @ 15:16:06
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Megamans hjälm är det. Tror jag lägger ut en bättre bild ikväll, om jag får. tråkigt om ngn hittar den o snor den, många gör ju så.. mja vi får se

2009-02-13 @ 15:34:48
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Du kan ju mejla den till mig annars :)

2009-02-13 @ 16:32:11
Postat av: Räv

We demand better pics! :D

2009-02-13 @ 18:04:40
URL: http://fuchs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits