Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tröttis

Helgen var grejt, jag däckade (eller heter det somnade?) av 3 öl, och tänkte den smarta tanken att jag blir nog piggare om jag tar en till. Det blev jag inte. Jag snodde (blev tilldelad) den bästa sängplatsen (en säng utan ben), och var allergisk mot katterna. Det var fina fisken. Finska fiket.

Hem körde mest Kristin, och vi åt i Köping. Jag kom på ett skämt som jag inte vet riktigt om det är kul..

"Vi åt i Köping."
"Jaha, i centrum, eller?"
"Nej, i en annan del."


Funkar det?

När jag hade lämnat av Kristin på Skoghall och matat råttorna hos bror så körde jag hemåt. På ett ställe på Kroppkärr så stod det en övergiven Vespa på cykelbanan och jag började fantisera att någon hade blivit bortrövad, och att jag antagligen skulle bli kallad som vittne. Jag funderade på vad jag skulle säga om jag såg detta fall på Efterlyst nästa vecka, eller så medan jag fortsatte köra.

 Efter ett tag var det dags att köra under en bro, och under bron ligger en svart sopsäck med något utstickande! Jag tyckte precis det hade formen av en halv människa, och att det som stack ut var ett ben. Huga, jag åkte förbi och kollade noga så det inte var någon fot eller så på det som stack ut.

När jag äntligen försökt lugna mig själv och var nästan hemma så står det en polisbil och 2-3 poliser precis där jag svänger upp till mig. Jisses, det är kanske ett fall för Efterlyst trots allt. Eller så hade jag livlig fantasi efter körningen från Västerås. Det vet man aldrig.Idag när jag åkte hem från jobbet körde jag på i 60 på en 50-väg och märkte till min stora förskräckelse att jag hade en polisbil bakom mig! Iik, paniken spred sig och jag började svettas som den lilla gris jag är. Saktade så obemärkt som möjligt ner och försökte hålla mig på runt 48 km/h resten av vägen hem, Naturligtvis hade jag polisen i arslet ända tills jag svängde in på min parkering. Puh. Hemma. Det hade fan vart 1000 spänn ner i toan det om de hade stannat mig.
Lite bilder på bilddagboken, för den som bryr sig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits