Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Mer mat

Till mat idag var det tänkt att bli något med köttfärs. Jag tänkte direkt på lasagne, men det visade sig att vi bara hade 3 lasagneplattor hemma, så jag slängde ihop en liten egen variant. Jag stekte köttfärs och blandade i lite Dolmio som vi hade kvar i en burk, och hackad lök också. Sen varvade jag köttfärsen med keso naturell och de 3 lasagneplattorna. Sen slängde jag in det i ugnen 200 grader i ca 20 min. Tog då ut rätten och hällde på rivna morötter och riven vitkål och toppade med mjölk. In i ugnen igen i ca 15 min, och sedan hällde jag över resten av morötterna och kålen och även riven ost. In i ugnen ännu en gång i ca 5 min.

Det blev jättegott! Det enda som störde både mig och Erik var den rivna osten på toppen, den hade inte behövt vara där alls.Skulle just prova att blanda en grogg i en liten flaska för att ha och suga på ikväll. Blandade Glen's vodka och Coop Grape. Det smakade fan, och jag har nu sagt åt Erik att dricka upp den medan jag är borta. Jag känner mig mycket piggare, men ska inte utmana ödet genom röjfest. Förfesten brukar ändå alltid vara roligast, också har jag ju en hel öl att dra i mig.

Kommentarer

Postat av: Erik

"In i ungen igen i ca 15 min". Glad att kontexten inte var att du satte på ugnen. Hade blivit väldigt fel.

2009-01-31 @ 19:15:40
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

haha! -.-

2009-02-01 @ 15:28:59
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits