Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ordnat

Idag har jag ordnat med Eriks födelsedagspresent. Jag har även ordnat mina bågar så de sitter lite bättre, men jag känner nu att de fortfarande är lite för lösa. Jag tror jag är för halkig för att kunna ha brillor.

Min ryggvärk är nästan helt borta, även om jag inte kan sitta vid datorn för länge i sträck, då grö det tokont. Och om jag sitter i soffan för länge får jag ont i svanken. Verkar som jag blir tvingad till motion. Är för övrigt sugen på att skaffa mig gåstavar, kasnke de där blommiga på Stadium. Mja vi får se.

Kommentarer

Postat av: Kreten

är det bågar med pluppar vid näsan kan man byta ut plupparna mot halkfria, det har jag och det är skitbra. gratis också

2009-01-29 @ 20:19:25
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: apan

gör som emma o skaffa voltaren! ska tydligen vara skitbra mott ryggproblems. :)

2009-01-30 @ 08:21:50
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

Kreten: Ja jag har sånna pluppar, eller ja, de bytte iaf ut dem. Men kanske finns det flera olika.apan: Japp det är ju det jag knarkar!

2009-01-30 @ 10:46:39
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits