Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Avsked

Igår var det avskedsfest hos Peter. Det har inget med skedar att göra, även om det kan låta så.

Det regnade, och vi var såpass många så kvällen började med att vi stuvade in Lina i bagageluckan på Opeln, och sen åkte vi till Gruvolyckan från Sundsta där vi förfestat lite.

Jag tror inte kvällen innehöll så värst många skandaler, knappt några kort heller, fast jag hade med systemkameran. Mest kort är tagna under en lek.

Jag vann, och anklagades för fusk, eftersom jag var nykter. Haha. Bitter två.

Jag dansade som fan och Erik och Magnus fick agera publik, kul för dom. Alla var hela kvällen någon annan stans, i köket, på balkongen, i sovrummet, på toa, i vardagsrummet, men aldrig på samma plats jag var. Jag rände runt och pratade strunt mest.

Runt två åkte vi hem och jag och Erik tänkte äta på Kenneths, så Lina och Glenne åkte med i bilen. Vi ångrade oss när vi bara hade rabattkupong på kebabmeal, och det var världens längsta kö. Så vi åkte hem, och jag sov och Erik lagade köttbullar och mos. Sen sov han i soffan, som han alltid gör när han är full, ska kolla lite på film och "bara vila ögonen lite". Haha.

Viktiga notiser:
Lina blev utsedd till kvällens nyktraste! (då hör det ju till att veta att jag var spiknykter.)
Kvällens bästa kommentar blev "Vad gjorde du i örat?".

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits