Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

BLOD

Jag har just skärt upp blodpudding och fryst in. Delat på korvarna, och fryst in. Har ni samma problem med korvar man köper, att de fryser fast i varandra så man får slita som bara den för att få ut ett par till middagen? Körv ä gött, säger jag.

Jag har färgat håret svart på mig och Erik, skönt. Mitt var alldeles flammigt, jag borde tagit kort. Och då ska ni veta, att jag fick det färgat av en frisör förra gången. Fyffan. Nu är det ganska svart i allafall, jag hade väl missat någon fläck, så det är lite utväxt här och där. Men det är bara charmigt. Kan jag ju intala mig själv i alla fall.

Ikväll stundar hejdåPeterlyckatillmedlivetkomgärnaochknådamignärduutbildatdigfärdigttillmassör-fest. Jag ska vara chaufför! Riktigt skönt kommer det bli inatt när vi ska hem och vi slipper buss och taxi! Yippi! Kanske ska jag lyxa till det och ta med systemkameran, nu när jag är nykter och ordningsam! Det kanske är idé faktiskt.

Kommentarer

Postat av: apan

ja! fram med systemkameran! Och vilken pissig frisör som färgade håret på dig, flammigt!? Kan ju inte veta vad hon sysslade med...pfft.

2009-07-18 @ 14:39:23
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

apan: nej jag tror frisören var ur form den dagen!

2009-07-18 @ 14:43:11
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits