Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

helgon

helgon.se har varit nere över helgen, och jag har spekulerat fram att det aldrig kommer öppnas igen.

Idag var det öppet. Jag tänkte att jag skulle spara all min dagbok jag skrivit där. Sju års dagbok att spara. Fy sjutton vad trist. Men ja, ska det va så ska det va. Funderar på om jag inte redan har gjort det en gång, men det kan ha varit något annat.

Idag har jag hängt vid Sundstatjärn ngn timme med Erik, Lina och Peter. Jag och Erik käkade baguette, Peter åt flintastek och Lina drog en glass. Gut, gut.

När vi kom hem började det spöregna, in med tvätten för helvete!

Imorgon blir det fotning, och sen åker jag till mamma med en hemlig gäst. Det blir fint det.

Kommentarer

Postat av: Kreten

jag har också tänkt spara dagboksinläggen. de är ju värdefulla! :)

2009-07-14 @ 01:01:16
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kreten

jag gick in och fixade dagboksinläggen på direkten. det blev 182 sidor! herregud vad mycket man skrivit

2009-07-14 @ 01:06:25
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: kaka

´kreten: tog du och gick in i varje och ctrl-c ctrl-v, eller har du nt snabbare sätt?

2009-07-14 @ 14:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits