Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Idag-saker

Idag har jag varit riktigt duktig, må jag säga. Började med en liite annorlunda frukost än vad jag brukar. Efter den så satte jag i workoutskivan i dvdn och kämpade mig igenom hela.


Skitsvårt vare, man skulle boxa, sparka och hoppa hela tiden. När jag sparkade åt höger boxades de åt vänster. Så höll det på i tjugo minuter. Jag var helt svettig efteråt och fick hoppa in i duschen. Jag fick lite ont i knäna, men det ordnar sig, det blir nog bättre med tiden.

Sen efter duschen dammsög jag hela lägenheten. Sen tog jag ut alla kartonger, tog trapporna, jojo, två vändor fick jag ta. När sista kartongen var på plats så gick jag med raska steg till affären där jag skulle köpa sockerärtor. Kom till affären och fick syn på en vattenmelon och köpte den istället.

Sen kokade jag färskpotatis. Sen var det dags att förbereda middagen som ikväll är 3rätters. Hej och hå, äre onsdag så äre!

Nu är fläskfilén färdig!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ingen rast ingen ro, bara gno, bara gno...Vad blir det för mat då?

2009-07-08 @ 19:46:51
Postat av: Elisabet

vattenmelon! det kan aldrig gå fel. var beredd med våtservetterna

2009-07-09 @ 12:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits