Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jaa

Yes, Erik kom in på skolan!!

Nu gäller det bara för mgi också då, hoppas hoppas! studera.nu har i vanlig ordning kraschat så det går inte att logga in. Bah. "i vanlig ordning" skriver jag, utan belägg.
Nu kom jag in på studera.nu, på min anmälan står det "Urval förbereds/körs" . Snart kanske det står det jag vill!

Kommentarer

Postat av: Lisa

håller tummarna2009-07-09 @ 12:12:40
Postat av: Rävfan

Grattis till han då :p

2009-07-09 @ 13:00:54
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Rävfan: så jävla synd att ni inte kunde få plugga ihop =/

2009-07-09 @ 13:04:34
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kajsa

vad vill du komma in på? :) heja heja!

2009-07-09 @ 15:58:19
Postat av: Evelina

Grattis grattis.Får hålla tummarna för dig oxå då :D

2009-07-09 @ 16:24:21
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Kajsa: Förskolelärarlinjen!Evelina: Tack!!

2009-07-09 @ 23:04:12
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits