Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Knarkare

Läste på Linas blogg och hon nämnde sin rädsla för knarkare. Då dök det minsann upp ett mnine från en Arvikafestival:

Det var tydligen någon som stod utanför bajamajorna och hög de som kom ut med en spruta full i knark. Vi såg en ambulans, och det påstods att det var pga av "sprutmannen", att någon blivit huggen och nerdrogad. Kanske döende.

Jag tror det var så i alla fall. Jag brukar komma ihåg historier ungefär. Inte riktigt, men oftast det mesta. Ibland minns jag helt fel, och då är det bra med människor som Emelie och min syster till exempel som kommer ihåg bra. Bror min brukar också komma ihåg säker, det konstiga är att han har vid flera tillfällen "kommit ihåg" saker som hände när han inte var med, eller inte ens född.Nej, om man skulle packa lite kanske. Jag har packat ner en handduk bara hittills. Vad ska jag med den till? Ja, det blir säkert bra, jag kan ha den om jag får för mig att rulla mig i en lerpöl, eller om jag trampar i kiss. Jag har även packat silvertejp. Kan va bra och ha.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits