Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nytta

Nu måste man ju låta kroppen ta igen sig efter allt festivalandet. Kanske inte bör säga detta, men jag råkade äta falafelrulle igår kväll. Va illa. Peter sa på väg hem "Nu kommer jag inte äta pizza på jättelänge, iallafall inte förrän imorgon." Bah.

Iallafall så ska jag kompensera det med detta:
Det blir fan grejer det, en dansworkoutcd! Och lite nyttiga flingor med färska jordgubbar vid sidan av. Ska nog testa dansvideon innan Erik kommer från jobbet, då blir det inte lika pinsamt (för honom).Nu har jag hoppat framför tvn i 6 minuter och 38 sek. jag är andfådd, stel och lite svettig. Någonting säger mig att det där kan vara rätt bra för mig att fortsätta med. Jag kör 10 min imorgon. Eller sen. Fan jag kommer behöva duscha om jag ska köra hela 20 minuters programmet av hopp och spark och hopp, dans, steg, box med armen etc. Hej och hå.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Låter bra det där. Flingorna ser ut som kebab.

2009-07-07 @ 18:22:28
Postat av: Kaka

Lisa: Haha kebab, nej det håller jag inte med om.Skulle jag ringa dig ikväll? Varför isåfall?

2009-07-07 @ 21:21:18
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits