Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

På spiken!Det är det jag sagt hela tiden! Det är bara hittepå, har jag sagt. Alla kommer köpa en, de flesta kommer inte få annat än lite ont och en prickig rygg. Alla kommer köpa en spikmatta, och om några år kan vi alla sitta och skratta (jag kommer givertvis skratta åt alla, gotta mig för jag hade rätt) åt vad lättlurade vi alla är.

- Kommer ni ihåg... eh vare -09, när vi alla köpte såndär spikmatta!
- Hahaha, jaa! Haha, jävler va ont man fick av den!
- Ja, fyffan! Å alla hade en också! Dyra va dom också, och små!
Kaka - Hehe.. ja, ni..


Martin Ingvar är min vän. Det är gubben i artikeln alltså. Han verkar trevlig.

Kommentarer

Postat av: Kajsa

men det där är ju också en definitionsfråga. Indierna har använt spikmattor i massa tusen år. Nu har det råkat bli en hype här, men fan. Om folk tycker att det hjälper så är det väl bara bra, även om det inte har någon vetenskaplig grund. Det finns jävligt mycket grejer som inte har någon vetenskaplig grund. Tror man på något så funkar det oftast. Jag vill dock hellre slå ett slag för meditation! Det är underbart. Fast enligt din nya kompis finns det säkert ingen vetenskaplig grund till det heller :)

2009-07-08 @ 11:09:45
Postat av: hogie

Oh, Martin Ingvar. Mycket klok man som lärde mig mycket om neurovetenskap under den korta tid jag pluggade för att bli hjärnforskare. Lita på honom du!

2009-07-08 @ 12:37:44
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

Kajsa: Ja, vad vet jag, jag vill bara ha rätt :Dhogie: Ja, det verkar va en hyvens man! Har du träffat honom på riktigt ?

2009-07-08 @ 18:57:54
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Ja! Fast "träffat" är väl att ta i. Han stod vid tavlan och pratade om hjärnor och nerver.

2009-07-08 @ 22:25:00
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits