Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sarah Dawn Finer

Jag inte förstå hur Sarah Dawn Finer kan vara lika gammal som min syster Lisa. Jag trodde hon var närmare 40. Kan det stämma, att hon bara är 28? Jisses.

Kanske beror på allt smink.

Kommentarer

Postat av: Erik

Hon var ju med i Bert, som spelades in 1995. Där var hon i 15-årsåldern. So you do the math. :P

2009-07-06 @ 23:01:31
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Jag kunde inte heller tro det när jag hörde det för något år sedan. Jag var helt säker på att hon var 35-40. Hoppas inte jag ser så gammal ut...

2009-07-06 @ 23:59:36
Postat av: Erik

Jag tycker hon verkar vara en trevlig dam. Hon verkar vara en sån som är uppe i ottan och bakar bröd.

2009-07-07 @ 11:31:54
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Erik: Va, vem var hon i Bert?



Lisa: Nej, det gör du verkligen inte, du har ju inte en rynka. Det har till och med jag :<



Erik igen: Ska jag försöka hooka upp er två?

2009-07-07 @ 11:52:26
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

jamenjävlar! hon var ju med i bert! det hade jag fan glömt bort! coolt! alla ser ju äldre ut än dom gör. samma sak med sanna nielsen! hon är ju oxå rätt ung. :(

tyckte det var humor att du postat inlägget i kategorin "matprat" HAHA

2009-07-07 @ 14:15:12
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

apan: haha matprat -.-



sanna är fan yngre än oss, usch.

2009-07-07 @ 15:36:27
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits