Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Smårgåsbård

Har nyss kommit hem från Skoogarna. Vi blev ditbjudna på smörgåstårta, som de äter varje år för att fira att de har semester. Min semester är snart slut, och inget vettigt har skett. Men egentligen, vad är det som ska ske? Vad är den ultimata semstern? Är inte grejen med semester att man ska ligga still och säla mest hela dagarna?

Jaja.

Igår var en riktigt go dag, började med fotning på Sundsta. Temat va 60-tal. Har inte gått igenom korten än, men lär säkert visa upp något.

Efter det åkte jag och Lina till Skoghall och ölade med mamsen. Hon bjöd på allt möjligt gott; chips, ostbågar, popcorn, ost och kex, jordgubbar och melon. Vi momsade och åt och sjöng allsång samtidigt ikapp med Alexander Rybak.

Kvällen slutade i gästrummet där jag fick Lina i säng. Det började med att ingen ville sova i soffan och det ena ledde till det andra så att säga... vi hade två täcken jag lovar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits