Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

stjärntecken

Det är riktigt kul att läsa om sitt stjärntecken tycker jag, speciellt när det påpricken stämmer in. Jag är en typisk kräfta i alla lägen känns det som. På en sida stod detta

"Kräftan:
Positiva egenskaper: Vänlig, känslig, livlig fantasi, starka faders & moderskänslor, försiktigt omtänksam och beskyddande,
Negativa egenskaper: Osäker och svag för smicker, oordentlig och lättstött."

Stämmer ganska väldigt väl ja. Haha.

På en annan sida stod följande:

"Kräftan är varm och omtänksam som person. Du är lyhörd för stämningar i din omgivning och är en god lyssnare. Genom din fina förmåga till förstående, känns du som en mjuk och trygg person.

Du har ett gott hjärta till barn och djur och är flitig och pålitlig med det du gör.

Kräftans vilja är mycket stark, och genom din goda strävan, får du ofta som du vill."


Det var positiva egenskaper, nu till de negativa:

 

"Kräftan kan ibland kännas lite reserverad och inåtvänd. Du har ofta ett för dåligt självförtroende och grubblar lite för länge på gamla misstag, eller om du blir sårad.

Kräftans starka vilja gör ibland att du styr och ställer alltför mycket. Då händer det att andra kan känna sig lite åsidosatta och mer som en bricka i ditt spel.

Din förmåga att läsa av stämningar tenderar bli något överkänslig ibland, och du tolkar sådant som faktiskt inte alls stämmer."


Gissar att alla mina vänner känner igen mig i den där texten. Jag ska bättra mig, ja löver. I know u love me anyway. Puss.


Kommentarer

Postat av: apan

ja! sån är du sannerligen!

2009-07-17 @ 15:43:53
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Linda S

Tack!! Jag kommer bli enhetschef över ett äldreboende. I detta fallet innebär detta att jag kommer att ansvara över 55 anställda och ungefär lika många vårdtagare. Mitt största ansvar ligger med andra ord över dessa anställda, över verksamheten och dess ekonomi bland annat. Det är detta jag pluggar till! :) Hur gick det för dig och ansökningen till skolan? Om det ej gick vägen slår jag ettstort slag för högskoleprovet i höst!! Håller tummarna! Kram

2009-07-17 @ 15:44:16
URL: http://shabbyshic.blogg.se/
Postat av: Kaka

apan: hehe jag vet :DLinda S: Okej, va härligt för dig. Skönt att ha erfarenheten direkt efter skolan, men kommer du hinna läsa och jobba samtidigt, eller tar du uppehåll ett tag nu? Det gick inte alls med ansökningen, så jag tror jag satsar på högskoleprovet, har ju insett nu att det kasnke inte är då dumt trots allt :P

2009-07-18 @ 11:28:51
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits