Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tôl

Töligt med regn. Har inte haft något att göra idag, så jag roade mig med att rensa avloppet. Vi tappar mycket hår, det är ett under att vi har något kvar på skallen egentligen.

Jag har satt igång en tio dagars provrunda med Warhammer Online. Förra året i september, eller vad det kan ha varit så kom det ut och vi köpte det som tokiga. Efter en månad hade vi tröttnat. Men nu fick vi ett mail där de dkrev om hur mycket de saknade just mig, det kunde jag såklart inte motstå utan satte igång det. Det är rätt tråkigt, men regnar det så regnar det, då kan man lika gärna spela.

Jag lagade lite mat också och tyckte det såg så gott ut så jag fotade. Jag borde starta matblogg istället, mycket mat blire.


Färskpotatis, färsk spenat, vårlök, alfaalfagroddar, överdrivet mycket gräddfil,
gräslök, korv, chorizo, köttbullar, paprika och lite lök.

Ikväll vet jag inte vad som händer och fötter. Det var tänkt att jag och Erik skulle öla lite, vi bjöd in Peter och Lina, men ingen kunde. Sen tänkte vi att de som skulle ut sen kunde förfesta här, men så bor vi ju så långt från civilisationen så det var ingen bra idé. Jag känner mig på absolut ickeparty humör, men klämmer nog några bira ändå, det borde pigga upp.

Mörkt och hjärnsubstansgrått ute.

Svensk sommar är det bästa som finns.Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits