Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dip!

Jag är sugen på chips och dipp! Men jag är mätt så det känns onödigt att gå och köpa. Sen så har jag något konstigt sår i mungipan så jag kan inte riktigt gapa. Svårt vare att äta äpple förut, aj aj. Erik säger att ha inte vill ha chips eller nåt, så då kan jag ju inte gå och köpa till mig själv. Sen så vräkte jag ju och åt igår.

Vi var ute förut och röstade och sen gick vi till Henrik och Angelika. Vi lekte ett tag och sen fick de båda att gå och rösta.


Snart stänger Erik av sitt WoWkonto också, vad ska jag ta mig till då? Nu har jag ju fuskat och spelat ändå, på någon avlagd druid. Hm, kanske får börja fylla mina dagar med flärdfulla maträtter, promenader, eller rentav umgås med folk.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits