Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

En fjärdels liv

Damian fyllde en fjärdedel av sitt liv, nämligen 25. Ja förutsatt att han blir 100, men det blir han givetvis. Det firades med någon slags förfestfest. Jag och Lina lyckades glömma Damians present hemma, suck vad klantigt, men på något sätt ändå typiskt oss.

Kvällen firades med att Emelie auktionerade bort sina kläder, vi spelade kortspelet och käkade massa gott snacks, till exempel färsk ananas som jag varit sugen på i 3 veckor nu. Åh, va gott, ska köpa ananas i veckan! De bjöd även på god bål, och Emelie fyllde mig med vin också, lite otippat eftersom jag i vanliga fall inte dricker vin.

Lina hade en grej som man trär på en ölflaska t.ex. och den gör så att man kan tömma flaskan på 10 sek. Jag provade detta med vatten, och märkte att det funkade. Då tog jag och fyllde en flaska till med vatten och klunkade i mig det också. Min mage fick en chock när den fick så mycket i sig på några sekunder så jag var nära att explodera. Sprang till toaletten, men avvärjde som tur va en spya.

Kvällen slutade alldeles för tidigt, men vad gör man inte för att få skjuts hem. Skitkul var det i alla fall!
Tack för igår Emelie och Damian!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits