Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gallan

Igår mitt på eftermiddagen så kändes det som om jag fick håll. Jag fudnerade på hu rman lyckas få håll när man sitter still på en bänk och pratar, men det lyckades jag väl visst med.

Sen höll tyvärr det där på hela kvällen och till slut ringde jag mamma för konsultation. Vi slog i olika läkarböcker och kom fram till att mina symptom liknade något osm har med gallblåsan att göra. Gallblåsan ser ut som ett litet päron och sitter till höger om magsäcken, precis under revbenen. Mamma trodde att min kropp bara reagerat på att jag druckit dagen innan, och att jag skule låta det va.

Inte på hela dagen har jag känns av det, men nu kom der plötsligt tillbaka. Det är en slags stötvis smärta som om det liksom hugger till ungefär som ett håll.

Hoppas nu jag inte lyckats dragit på mig en gallblåseinflammation eller något nu. Huga.

Kommentarer

Postat av: Erik

Ring mormor, hon har ju opererat gallan!

2009-06-08 @ 21:02:49
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Hm mja men det tror jag mamma sa igår. Får ta mig ett snack med henne tror jag!

2009-06-08 @ 21:45:13
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Ändtarmsbesvär! Du har ju samma fina reklam på din blogg som jag har. Det kan inte vara något annat än ändtarmsbesvär!

2009-06-09 @ 15:07:15
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Anonym

hogie: Haha, kanske är det ett päron i ändtarmen o.O Fast jag är inte en blivande mamma så jag har nog inte det. tur att det finns hjälp att få. Xylop..ngtting <3

2009-06-09 @ 19:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits