Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Husmorstips

Tips ett:
Aspirinmask.
Ta en-tre aspirin eller bamyl(ej brus!) och mosa den. Ha i några droppar vatten, eller honung t.ex. Blanda. Kleta sen ut allt i ansiktet och låt verka 10-15 min eller så. Skölj sen och rengör som vanligt. Så himla mjuk blir man. Sen sägs det även att acetolsalysyran (eller något liknande, jag vet inte, jag är ingen farmac..eh.. apoktekare!) i har en läkande effekt och är därför bra för huden. Honungen som jag har nu gör också hyn superlen.


Tips två:
Mjuka händer.
Jag vet att detta låter lite skumt, men det funkar. Ta kaffesump och smörj in händerna med som om det vore handkräm. Skölj sedan händerna noga, och tvätta gärna med tvål för att bli av med sumpdoften. Vips, så är dina händer superlena!


Kommentarer

Postat av: Helena Gustavsson

Den där masken har jag hört talas om, dags att prova kanske :)

2009-06-07 @ 10:51:47
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits