Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Missömmer

Det var midsommarfest naturligtvis igår. På gruvlyckan, och det började med grill och slutade i slagsmål, och därimellan fanns allt en fest ska ha; spyor, alkohol, skratt och misslyckade raggningsförsök. Det var en del nya folk, vissa konstigare än andra. Jag blev full och go och åkte taxi hem med Erik vid tre skulle jag gissa.

Idag har vi slappat. Inte så särskilt bakis någon av oss, mest lite sega. Vi gjorde en sallad på färskspenat, färskpotatis, salladslök, festa ost och en dressing. Tyvärr smakade det mest vinäger, men det var en himla fin tanke, det är jag säker på. Till det åt vi färsk ananas och grillad flintastek. Jag undrar om det finns någon man kan göra för att neutralisera vinägersmaken något? Hm, synd på en sån jättesallad. Vi tror att vi råkade ha ett recept till 5 pers.


Tack för igår alla!

Kommentarer

Postat av: Lisa

1 del vinäger till 3 delar olja, så smakar det inte så skarpt. Jag brukar även ha i lite socker eller honung (bara lite) så tar man udden av det syrliga också.Vad hade ni för vinäger? Jag har börjat använda äppelcidervinäger, det är lite godare än vitvinsvinäger.

2009-06-21 @ 10:52:50
Postat av: Kaka

Lisa: Vi hade lika delar olja och vinäger, det stod så i receptet. Äppelcider var det. Kan man göra något nu i efterhand? Typ ha på något i salladen? Så synd ju :/

2009-06-21 @ 11:45:48
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Har ni redan blandat ihop sallad+dressing? I så fall kanske det skulle funka att ringla över mer olja, eller honung?Lika delar olja och vinäger låter konstigt. Förstår att det smakade surt då.

2009-06-21 @ 13:27:45
Postat av: Kaka

Nej jag sa fel, kollade och det var 2msk vinäger till ½ dl olja.

2009-06-21 @ 17:56:00
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits