Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Önska mig

Jag fyller snart år, det betyder att jag har rätt att önska mig en del saker. När jag tänkte på det först så tänkte jag på nya dynor till köksstolarna, ett litet bord att ha vid soffan, sängkläder, skärbrädor. Ja, saker jag vill ha, men det är ju å andra sidan sånt både jag och Erik kommer använda i hemmet. Han skulle aldrig komma på tanken att önska sig något liknande, han önskar sig böcker, filmer etc som HAN vill ha.

Så jag skiter i att önska mig sånt, det kan vi köpa själva eller önska oss gemensamt i julklapp.

I år önskar jag mig istället halsband, örhängen och smink. Vad mer kan en kvinna i sina bästa år behöva? Jag fyller för övrigt 21 tror jag, jag tappade räkningen vid 20. Nja, eventuellt fyller jag 22, det är det längsta jag kan sträcka mig.

Ska skriva en ordentlig önskelista och maila ut till folk och fä. Eller ja, min syster och eventuellt brorsan.

Kommentarer

Postat av: Erik

Jag köper inte halsband, örhängen eller smink till dig. Redan köpt "midnight sailor" eller vad den hette. Där slutade historien om Erik och sminkaffären.Du kan få en bättre begagnad kortlek. En fin. :)

2009-06-10 @ 19:24:13
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Jag vill ha önskelista!

2009-06-10 @ 20:23:26
Postat av: Rävfan

Jag tror inte på att killar kan köpa smink, kommer bara sluta i en katastrof :<

2009-06-10 @ 20:58:43
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: apan

släng hit en önskelista oxå!

2009-06-11 @ 11:12:45
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits