Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bloggbug

Jag kan inte kommentera på Lisas blogg. Så jag kan itne berätta att jag inte heller kommer släcka ner lamporna osv imorrn, eftersom jag vill se på tv. Erik tyckte vi kunde släcka ner allt utom tvn, men jag vet inte. Vi glömmer nog, som förra året, och alla andra år.


Snart kommer Jonas och Palle, ska bli trevligt värre och jag ska försöka att inte somna efter fjärde ölen!

Kommentarer

Postat av: Anonym

det är väl inte imorron man ska släcka ner?? det är ju nästa helg...!!! den 28 mars

så du kan lugnt kolla teve..hehe

2009-03-20 @ 22:56:54
Postat av: Rävfan

Tack för igår/natt! Grymt roligt :)Är Erik fortfarande sugen på fest nästa helg då? Han verkade lite sliten igår.

2009-03-21 @ 10:27:20
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Petra

Det är ju den 28:e ida.. en hel vecka kvar. och vi tänker se på tv och släcka ner resten!

2009-03-21 @ 14:14:13
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra
Postat av: apan

jag tänker öppna frysen i en timme, samt sola solarium i två. hähäh..

2009-03-21 @ 14:34:51
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

<blank>: Mja okej, det var väl min syster som lurade i mig att det var nu då.Rävfan: Tacksjälva, ja det var superduper! Frågade honom och han svarade "yea Im sucky". Tar det som ett ja.Petra: Hm, jag har alltså fått detta om bakfoten. Mjahaja.apan: gört!!

2009-03-21 @ 15:13:15
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det var jag som trodde att det var idag, fast bara för att min arbetskompis trodde det, och det trodde hon bara för att vår andra kollega trodde det, och hon i sin tur trodde det för att hennes pojkvän trodde det!

2009-03-21 @ 16:41:03
Postat av: Kreten

jag tänker inte släcka om inte jag får reda på vems idé det är

2009-03-23 @ 16:18:01
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits