Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Halvbra

Halvbra kväll åtminstone. Att tjöta med Emelie var såklart skitskoj, vissa andra saker var det inte.

Kom hem och toaletten var trasig, någon hade lyckats ha sönder spolanordningen och jag kastade mig på luren för att ringa upp Securitas nödnummer. De meddelade att de inte kunde skicka ut någon direkt, utan jag fick prova igen följande morgon. Dock kunde de inte lova att någon skulle fixa det då heller, eftersom vi ju faktiskt kan spola med en hink eller så. Men vi har hittat en annan lösning - jag låter Erik sticka ner handen i vattenbehållaren och dra i någon grej så det spolas. Jag har hört att om det blir krig eller så, så ska man kunna dricka det vattnet, så det borde itne va helt ofräscht. Men det är det ändå. Uh.

SKulle gjort kycklingsallad idag, men Erik råkade köpa såndär kyckling med glasbitar i, så den vågar jag inte använda. Han mamma skulle komma imorrn och hämta den, och byta ut den.

Kommentarer

Postat av: Evelina

Ussa låter verkligen inge roligt det med toaletten :( Hoppas det ordnar sig.Svar från min blogg:

Det var riktigt mysigt var det så var synd ni missa men ni/du är ju hjärtligt välkommen att komma förbi annars oxå om du har lust nån dag :)Aww tack så hemskt mycket :D

2009-03-30 @ 08:11:29
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits