Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Wowtagg

Detta inlägg borde, likt min brors blogg ha en flagg. En wow-flagga. Det betyder att detta inlägg inte sprider någon sorts njutning eller tillfredställande läsning om man inte är pytteinsatt i WoW. World of Warcraft.

Jag var just med i en Maly10 pug. Shadowspeccad som jag är öste jag ur dmg hejvilt. Låg fyra på dmgmeter, alltid något. Tyvärr blev jag kickad. Jag brydde mig inte så värst eftersom alla var otroligt dåliga, men så pratades det lite i guilden om dpserna de behållt, bl.a. en DK på 1200 dps. Då visade det sig att anledningen till att jag blev kickad vad att jag healade så väldigt dåligt.. Hej och hå.


Kommentarer

Postat av: Palle

Hahahhaaaa! Underbart

2009-03-14 @ 17:10:07
Postat av: Rävfan

hahah priceless :D

2009-03-14 @ 17:10:32
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Chef

Warning: Malygos 10 PUG's can be hazardous for your mental health.

2009-03-14 @ 17:13:21
Postat av: Kaka

haha, så dumt! :P

2009-03-14 @ 17:13:38
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kaka

Chef: Hah, vi skrev samtidigt. Ja men faktiskt, det tog rätt hårt på mentala hälsan. Pug ftl :<

2009-03-15 @ 10:52:31
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits