Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Blötdjur

Ganska mysigt är det faktiskt att jobba på förskola när det är spöregn. Då får man ta på sig alla regnkläder man har och såklart de röda stövlarna, och gå ut. Tyvärr så var det kallt idag, så jag fick låna någons fleecetröja. Inte hade jag vantar heller, utan kom på den smarta idén att ha händerna i fickan medan vi var ute. Vad jag inte visste var att fickan inte höll tätt, och mina händer blev dyngsura. Men ärligt talat, fan va kul det är att hoppa i vattenpölar!

Erik har varit på arbetsintervju idag på Karlstad elnät (tror jag det hette), så det passade bra att jag slutade tidigt så han kunde få skjuts hem. Vi firade att intervjun gick bra med en varsin baguette.

Senare idag ska vi iväg och fira Eriks pappa som fyller år, mja egentligen fyller han på lördag, men vi ska visst fira honom idag istället. Vi har köpt den pasasnde boken: "Pinsamma pappor: och skämten de älskar att plåga oss med". Det är kanonbra, och innehåller alla tôrra skämt som Eriks pappa (och hela MIN familj) drar. Klockrent.


Sitter nu och grunnar på om det var imorn det var tanktömning. Ska kollas upp!

Kommentarer

Postat av: Evelina

haha den boken fick pappa av syrran i julklapp oxå ;) Den är riktigt skön :D

2009-05-28 @ 13:58:27
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Erik

Japp, tanktömning imorrn indeed

2009-05-28 @ 14:20:31
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Eve: Den är så bra! Hoppas han tycker det också :DErik: Ska du dit?

2009-05-28 @ 14:23:22
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kreten

ja pappahumor är en helt egen kategori. min pappa har också sån humor, men som jag skrattar ibland ^^

2009-05-29 @ 09:29:39
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kaka

Kret: Ja, haha det stämmer, antagligen har de flesta pappor sån humor. Man kan inte låta bli att fnissa, före det är ofta så dumt ^_^

2009-05-29 @ 09:38:25
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits