Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bunk

Igår kom Lina hit igår och vi myste med nachos först, sen ett par öl var och drog sedan till Bunkern. Riktigt synd att det är ett slutet sällskap och inte alla får vara med. Supermysigt ställe med nedsuttna soffor, billig öl och schysst musik. Jag hade kvar ett gammalt medlemskort från studenttiden antar jag, och Lina skrev in sig på gästlistan. Det var väl ungefär 3-5 personer där igår förutom Lina och jag, så vi hamnade med några och spelade kort.

Studenter i allmänhet är dock lite i törraste laget, antingen dricker de inte eller så ska de analysera Linas skämt. Omöjligt om du frågar mig. La ändå upp en liten film när Lina drar ett skämt ingen förstår för någon snubbe och han försöker analysera vad som hände sen. Kolla bilddagboken för det.

Jag är förkyld igen. Vad gör jag för fel, varför ska jag bli sjuk hela tiden. Är väl inte direkt jättesjuk, men jättetät och jag har tjockt gröngult snor som rinner och täpper igen min stackars näsa. Jävla baciller, dra iväg från mig!

Kommentarer

Postat av: Erik

Haha, han går året över mig med samma inriktning. Han i baren alltså.

2009-05-03 @ 14:46:38
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Ja jag sa att du gick där, men han läste till civilingenjör, å det gör ju inte du.

2009-05-03 @ 15:35:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Erik

Aha, då läser han inte samma inriktning ffs. Bara samma linjeförening då. :P

2009-05-03 @ 18:18:29
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kreten

gröngult snor betyder att du håller på å friskna till. det "vita" snoret innehåller mest bakterier. alltid nåt positivt :)

2009-05-06 @ 22:09:34
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits