Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Födelsedag

Grattis pappa som skulle fyllt 59 år idag!

Jag och broder var ute till graven och planterade ne blomma. Vi insåg att vi borde haft med minst en till, för det såg lite väl lite ut med en enda blomma.

Det kom en vaktmästare och frågade om vi visste var "hon med permobilen" låg, och vi svarade att han måste menat vår faster Sonja, som ligger i minneslunden. Vaktmästaren berättade att han hade gått i skola i en källarlokal, precis över där  växte pappa upp. Det visste jag inte, att de hade skola där, på Solgatan på Skoghall.

Vakmästaren kom förresten med en hel traktorskopa jord som vi fick att lägga i rabatterna bredvid gravstenarna. En vit liten blomma står nu där, och jag frågade vaktmästaren om korset, om det fick såt där under sommaren. Han sa att det hörde till att man tog bort korset och ljuslyktan under sommarhalvåret, så de ligger nu hos mig.


Bilden är visserligen tagen för ett år sedan, men det var lika regnigt idag.

Kommentarer

Postat av: Erik

Jadu, jag är säker på att källarlokalen låg "över där pappa växte upp". :P

2009-05-18 @ 20:43:02
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Ni har nästan släktforskat lite idag då :-)

2009-05-18 @ 21:01:48
Postat av: Kaka

Erik: Jag valde mina ord noga, läs igen du "skola i en källarlokal, precis över där växte pappa upp" Precis över källarlokalen växte pappa upp. L2R ffs!Lisa: Ja eller hur! :D

2009-05-18 @ 22:00:23
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

fint såg det ut!

2009-05-19 @ 19:49:44
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits