Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Körvdoft

Här sitter jag och doftar korv. Nej, det var inte helt sant. Men det doftar korv i lägenheten. Erik gör nämligen vår fantastiskt goda korvgryta. Det är Falukorv, chorizo, riven morot, riven vitkål, böngroddar/vattenkastanjer/bambuskott, kokosmjölk och curry. Så gott, så gott.

Satt häromdagen och tänkte att trots att inte Erik jobbar, och vi inte har några pegnar så mår vi rätt gött nu faktiskt. Det är gött att  slippa tvätta, städa, laga mat, diska, slänga tidningar/kartonger osv. Erik fixar allt. Sen så har vi alltid lite pengar över, så vi kan ta oss någon pizza, köpa lite öl eller något annat gott vi vill "unna" oss.


Japp japp, jag ska inte klaga. Det gör jag nog då och då ändå, det måste man ju få. Jag börjar till exempel få lite ont i ena örat. Störande.

Kommentarer

Postat av: apan

st-örande?

2009-05-12 @ 20:00:32
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: apan

st-örande?

2009-05-12 @ 20:03:35
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: apan

menåhhhh....dumma blogg.se som lures!

2009-05-12 @ 20:03:58
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Låter gött det, allting.Vad äter ni till grytan då? pasta?

2009-05-12 @ 23:07:23
Postat av: Kaka

apan: först fattade jag inte, men efter att ha läst det 3 gånger, och mitt eget inlägg 1 gång fattade jag. haha örigt.Lisa: Ris, basmati oftast.

2009-05-13 @ 19:31:53
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits