Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kvällsgôtt

Äntligen fick jag mina ostar och mina kex. Enda felet var väl att den enda osten jag egentligen var sugen på inte fanns, det rä en med valnötter och fikon, annorlunda, mild och såå god! Jag satt och var lite sugen på vin också, men jag drack vatten och en öl istället.

Erik har tagit några öl han också, och sitter nu och pratar med TVn. Han skjuter de han inte gillar, och hejar på diverse antifacister eller vad det nu är han lyckats hitta. "Mm.... suck... skjut dom!" Säger han mest. OCh ibland pratar han om vad de kunde gjort bättre eller annorlunda. Det är bra med Erik, han vet alltid bäst.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Kan faktiskt se Erik framför mig sittandes och skrika till en tv :p

2009-05-23 @ 08:53:56
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Rävfan: Haha, ja det händer rätt ofta tbh ^^

2009-05-23 @ 09:56:01
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits