Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Magnus Temptation

Haha, skulle söka lite på den nya Magnumglassen, men råkade skriva Magnus istället, haha. Trodde jag skulle få upp en massa snusk, men det var inte så farligt med den saken.

Har nu iallfall köpt Magnus Temptation Chocolate. Svindyr, och säkert svinliten. Ska äta den till Desperate Housewifes, recension kommer.

Någon som ätit den? Vad tyckte du isåfall?

Trotts att förpackningen var märkt med ett nyckelhål, så fattade jag inte vinken utan försökte slita upp den på sidan. Av misstag kom jag åt nyckelhålet som lätt sprätte upp och blottade glassen.Den hade bitar av vit choklad i, och några slags browniebitar. Jag tyckte inte den var särskilt häftig, inte särskilt god.

Kommentarer

Postat av: apan

men den ser ju så god ut!

2009-05-05 @ 22:28:51
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: apan

vafan? postade jag nyss en kommentar? ja försöker igen; den ser ju god ut!

2009-05-05 @ 22:29:36
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Evelina

SV:

Precis. Och då skadar dom ju flera gånger extra för att det varit en massa lögner dessutom. Så svårt att vara ärlig kan det väl ändå inte vara.. ja kan man ju tycka iaf :D

2009-05-06 @ 07:42:30
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Evelina

Den känns nästan för överengagerad.. piggelin duger fint för min del ;D

2009-05-06 @ 07:43:50
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

apan: Ja, blogg var helknepig igår. Men mja, den ser väl god ut..ja :)Evelina: Överengagerad är ordet!

2009-05-06 @ 20:45:28
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits