Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

No blogg

Tänkte låta bli att blogga idag och ta min sista WoWdag till vara (för sommaren antaglien, vi får se). Men jag började visst diska isätllet. Sen färgar jag för närvarande ögonfransarna igen, och lite senare även brynen. Lina kommer snart, ska bli kul på hjul, I tell you!

Panta ska vi göra idag, och jag borde kasnke städa, det är ju sånt man gör när man får besök.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

You will be missed! <3

2009-05-23 @ 18:13:53
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

Rävfan: Aww, söt du är =) Jag har ju http://vlt.se/kvitter ifall jag blir rastlös ;)

2009-05-24 @ 13:42:22
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

SV:

Tack så himla mycket.

Jo och det går ännu snabbare om man är så pass överviktig som jag är. Men det är som du säger att det stannar upp lite ibland men fortsätter sedan igen. Det hade dom ju bra på viktväktarna när jag gick där exempelvis att dom hjälpte att sporra en när man fastnat lite. Gäller bara att hålla ut tills det att det släpper. :)

Men med tanke på hur mycket jag behöver gå ner så är det väldigt jobigt med dessa "pauser" :D

2009-05-24 @ 13:50:24
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits