Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Plättmätt Inser ju nu att det inte ser ett dugg gott ut. Men om man kikar närmare så inser man att det är det visst. Halloumi, grillspett, potatissallad, chips, dip och lite vin. Sen tog vi även ut något som enligt receptet heter salsa. Det var tärnad ananas, paprika och gurka, med olivolja och salt och peppar på.

Imorgon far jag till Fagerås och Linas stuga. Jag skulle ta med mig något att grilla, så jag tar med mig färdiggrillat kött, nämligen det vi inte åt upp idag. Haha, så smart jag är. Eller så blir det torrt och äckligt, det vet man aldrig.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Mmmm, ser gott ut!!!Jag blir alltid lika nostalgisk när jag ser chipsskålen (och jag skymtar dipskålen där bakom)

2009-05-15 @ 23:54:38
Postat av: Kaka

Lisa: Ja jag blir också nostalgisk när jag använder den. Dipskålen har spruckit, så egentligen borde den slängas, men jag kan liksom inte det. Man kan ha dip i den, men inte vatten ^^

2009-05-15 @ 23:59:04
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

åh va gott :D blev man ju lite sugen på att grilla :D

2009-05-16 @ 13:37:55
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits