Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Punked

Idag efter jobbet körde jag glad som en spelorre in på bolaget, eller ja, nej, jag körde inte in på bolaget, utan ställde mig utanför. Efter att jag tjackat lite bärs åkte jag till Ica för at köpa grillad kyckling och överraska med, jag hade nämligen "flygande Jacob" i tankarna, bland det godaste som finns! När jag parkerade tyckte jag det knarrade lite väl mycket och kliver och ser att jag lyckats få punka på framdäcket. Oh, noes!

Jag gjorde det enda rätta- ringde mamsen som egentligen var sjuk, och hon åkte med mig till Bilisten där de fixade allting. Jag tror dock jag glömde säga båda tack och hejdå, det var ju inte så trevligt av mig. Träffade Thyberg där, han sa jag inte heller hejdå till. Jag bara åkte.

Nu sitter jag här, nyfikad och har glömt att jag ska på IPL  om två timmar. Tur att jag kom ihåg att jag hade glömt.

Kommentarer

Postat av: Evelina

Det finns en typ Motormännen försäkring som inte är speciellt dyr som man kan ringa så skickar dom någon dit man är och hjälper en.. det innebär även gratis bärgning om så skulle vara nödvändigt :)

2009-05-20 @ 15:53:11
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Evelina: Japps, fick en sån i brevlådan, men jag har inte råd att ta ngn mer försäkring, betalar redan massa massa i månaden som det är. Men det var en fin tanke :)

2009-05-20 @ 19:26:44
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits