Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Reserobot

Bror min tipsade just om en ny grej att lägga till på min Superstartsida. Det var ett program som heter ResRobot, och gör det lätt för en att skriva var och när man ska resa, och vips så visar den tidtabell. Jag testade och tog från Fagottgatan till Karlstad imorgonkväll. Detta resultat fick jag:Ser ni vad det står kl 23? Haha! Om jag nu har bil, varför söker jag då på bussresor? Och om jag har bil, måste jag då vänta till klockan är elva tills jag kan åka? Jag är lite osäker.


Kommentarer

Postat av: Helena Gustavsson

Vilken annorlunda en

Haha ska man åka bil så inte så vanligt man söker på bussresor direkt. Den sidan ska jag prova :)

2009-05-21 @ 10:26:38
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/
Postat av: Kaka

Helena Gustavsson: Ja, lite konstigt det där, men prova du. I övrigt verkar den ju bra ^^

2009-05-21 @ 12:30:33
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Helena Gustavsson

Jag har provat nu och den verkade helt okej :)

Förutom den hittade min hållplats i Örebro, hehe under ett annat namn. Men förövrigt helt okej :)

2009-05-22 @ 07:59:47
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits