Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Stöga!

Va skönt vi haft det nu i ca 24 timmar. Faggan var målet och solen sken, håret fladdarade i vinden och myrera fick onger. Vi grillade, drack öl och tjötade. Sen på kvällen fick Lina för sig att gå ner och bada. Tänka sig, hon gjorde det faktsikt! Jag är imponerad, men det är väl mest för att jag själv är jordens största badkruka.Medan hon tvingade med sig Emmy och Kirre ner till vattnet stannade jag med hennes pappa och kollade schlagerfinalen. Lagom till poängresultaten kom badgänget itllbaka och vi såg alla när Norges söta sångare vann. Jag satt och tänkte att jag skulle vilja ha honom som svärson. Jag menar, jag är ju upptagen, jag vill inte ha någon annan pojkvän, så jag tänkte mig svärson. Ja, inte fel.


Erik är i Norge och firar 17e maj. De hade badat jacuzzi igår, för det har minsann Beo, och ett hus som hatt fått genom firman han jobbar på (2 våningar!). Jag föreslår att vi åker till Oslo med ett stort gäng folk och festar i hans villa. De hade tydligen festat så mycket igår att de var helt slut idag och orkade inte dricka någonting. Erik ska tydlgien få skjuts hem av Beo som ska till Karlstad imorgon. Tölitt att han har lagt pengar på biljett redan.

Nu har jag iallfall kommit hem, käkat lite och slängt i en maskin med tvätt. Ringde Erik förut, och han sa att någonting kostade 60 spänn, men jag vet inte vad. Något som är billigt här verkar det som. Undrar vad. Det var så dålig täckning, så vi fick lägga på.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits