Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Äggigt

Jag vaknade lite för sent idag, så jag skulle inte hinna med både frukost och lunch. Börjar skolan kl 13, och går till 16, så jag skulle ju inte hålla mig om jag åt bara frukost vid halv elva. Nej, så jag kokade mig ett ägg, skärde upp lite röd och gul paprika, och några oststavar. Ganska gott, men det hade varit snäppet godare om jag hade haft skinka eller kalkon hemma också.

Snart dags för lunch då, undrar vad jag ska hitta på då. Gissar på makaroner, korv, köttbullar och harry kuvert (haricort verts).

Igrå hyrde vi film för första gången på jagvetintehurlänge. "Låt den rätte komma in" och "The Reader". Ingen av filmerna var dålig, men ingen var heller sådär så man tänkte "Yey, kalas...!" (Det var mer... "inte kalas.."Hänv. HIT).

Kommentarer

Postat av: Erik

Du kunde ju lånat den förstnämnda av mig så hade du sparat 200 eller vad det kostar att hyra film nowadays.

2009-11-19 @ 11:54:27
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Evelina

SV:

Tänkte hålla lite på detaljerna tills vi vet mer. :) Försöka vara lite hemlighetsfula :D

2009-11-19 @ 18:11:04
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits