Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dags för kojs

Dags att gå å lägga sig, antar jag, när man sitter och grejar med sånt här istället för att göra något nyttigt:Å, så fint det blev. Dävul och ängul, notera även glowet runt om den snälla Pina. Jag tyckte för övrigt att håret blev en riktigt fin idé - orange över och svart underhår.

Och nu undrar ni förstås: "Har hon samma läppstift?" Haha!

Kan berätta historien bakom den meningen... kanske inte så kul när jag tänker efter. Ja, jag och Lina hade i alla fall fotat oss hos Evve och la stolt ut en fin bild på oss på helgon, tror jag det va. Ska se, jag har kanske bilden här...

Ja, här är den! Iallafall så la vi ut den och fick en del fina kommentarer. Och så en dag tittar sötaste Kristin på bilden och det första hon säger är "Har ni samma läppstift?" Haha! Kul i stundens hetta, eller småkul för er också? Det vet jag inte. Så var det med den saken, och nu ska jag ta mi.. "mina läppar och gå å sova" tänkte jag skriva. Haha, nej de får bli kvar.

Hade jag haft feber hade jag kunnat skylla detta inlägg på feberhallucinationer och yrningar.

Kommentarer

Postat av: apan

haha, läcker bild! ja det minns jag! vi har samma läppstift. ;)

2009-11-11 @ 22:59:50
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: apan

btw, så har jag faktiskt haft orange överhår och svart underhår! http://sugarmonkey.blogg.se/2008/april/barret.html#comment

2009-11-11 @ 23:00:41
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits