Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Duktig!

Idag har Erik vart duktig och klarat teorin! Jippie och tjohej! Vi blev så glada så när jag slutat skolan åkte vi och köpte lunch på Max. Jag blev sur för det va så dyrt. Jag hade kupong så istället för 39 kr för en hamburgare så skulle jag endast betala 19 kr. Sen så ville jag prova deras senaste påhitt "Hot fries" eller något sånt. 48 spänn fick jag betala! För en hamburgare och en pommes! Fyffan vad dyrt det hade blivit utan kupongen.


Rätt gott trots allt. Pommes med smält hamburgerost (kan det va cheddar?), gräddfil, bacon och peperoni. Peperonin försökte jag mig på, men insåg snabbt att det var alldeles för starkt för mig, annars var det riktigt gott. Jag är fortfarande mätt efter nu två timmar, och då åt jag ändå inte upp allt. Mätta kan de iallafall, Maxjävlarna.

Kommentarer

Postat av: Kirre

hälsa grattis ifrån mig :)

2009-11-12 @ 17:31:41
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad gott det ser ut!Hälsa Erik och gratta (då blir det uppkörning rätt snart då med det nya systemet?)

2009-11-12 @ 18:19:45
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: kaka

Kirre: Han tackar!Lisa: Ja, det va rätt gott som sagt... men hutlöst dyrt! Han hälsar och tackar, Erik!

2009-11-12 @ 18:54:50
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits