Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Egon

Kom förut att tänka på en gammal låg av DLK, Egon, som går ungefär såhär "Världen befolkas av mig! Mig och mig och mig, bara mig och min maaammaaa!"

Gick just in på min systers blogg där hon idag berättar att hon skrivit testamente (lagom tant-varning på det). Smart, men det skulle kännas konstigt att göra det själv. Fast jag har redan frågat Lina om hon vill ha mina dagböcker, hon tvekade, men jag tror hon sa ja. I alla fall så läste jag följande:Jag skrattade och Erik skämdes och kallade mig ego(n).

"Mig och mig och mig baaraa mig!"

Kommentarer

Postat av: Lisa

Tantvarning må hända, men jag är ju rätt gammal ändå och ni kommer tacka mig när jag dör, så det så! :P

2009-11-08 @ 22:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits