Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hej blogg

Gör man inget om dagarna så kan man inte skriva om något heller. Men jag är inte den som är den, jag kan allt komma på hela 3 saker att skriva om. Minst!

1. I skolan i torsdags tittade vi på dokumentärfilm. Jag kom på min själv med att titta på hur de hade filmat, ex nu har de sagt åt honom att gå å lägga in lite vedklabbar i brasan medan vi filmar, ni filmar vi medan han åker skidor, klipp till halvbild, ljud över en gammal skolfilm osv. Jag har ingen aning om vad filmen egentlgien handlade om. En klasskompis hade under samma film mest lyssnat till vilken musik de använde i de olika klippen (det var Björk bl.a.), och hon hade inte heller särskilt mycket att säga om filmens egentliga handling.

2. Jag hittade två gamla kameraband i källaren igår. Det ena innehöll dokumentation från en övernattning i Emelies stuga, vi badar, dricker öl och badar lite till. Den andre innehöll en fest hos Fanny bl.a.

3. Igår kl halv åtta blev jag supersugen på tunnbrödsrulle. Så jag sprang till Konsum och inhandlade mos, kokkorv, läfsor och äcklig bostongurka till Erik. Sen hackade jag sallad och gruka och sprutade på hamburgerdressing och rullade ihop och mumsade nöjt. Men va dyrt det va. Men gott.

4. Jag hittade en "skräcknovell" som jag skrivit i tvåan på gymnasiet. På ett ställe står det "1836-1842, han blev bara 9 år"... Varken jag eller min svensklärare verkade vara särskilt bra på matte, eftersom hin inte kommenterat det. MVG- fick jag för övrigt på den. Jag tror jag ska satsa på att bli författare, det vore livet det. Sitta och skriva och ha basker hela dagarna.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits