Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Högljutt

Grannen bredvid har fest, eller något åt det hållet. Han spelar ohyggligt hög musik, och jag får sitta och hålla för öronen för att inte spräcka trumhinnorna.

Grannarna över har hittat något sorts verktyg och dunkar som fan i golvet, antagligen för att de tror att det är vi som spelar.

Känns det igen? Ja, vi känner igen det. Skärmmande lika historia brukade nämligen Eriks föräldrar dra:

De var runt 25 bast, bodde på Fagottgatan. Grannen över dem hade fest och drog ljudet i bott, och tanten under dem dunkade frenetiskt i sitt tak. Så där låg de och försökte sova med musikbas dunka-dunka uppåt, och knack-dunk-dunk under sig.


Historian upprepar sig!

Kommentarer

Postat av: apan

vi får hämnas imorrn!!

2009-11-20 @ 23:09:17
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits