Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ikeakrock

Var och gick på IKEA förut. Jag och Erik kom in i avdelningen för ramar och sånt, och jag går av någon anledning och kollar bakåt. Det var väl för att se allt ordentligt, runt mig, jag vet inte, jag gick framtår och hade huvudet vänt bakåt. Alltså, jag var inte besatt som ngåon i exorsisten, som kunde vrida huvudet 180 grader, nej, jag vred bara så långt en vanlig människa kan. Tror jag, kanske lite mer, jag är ju lite övermänsklig så. Nej, det där sista var bara ljug.

Hur som helst så gick jag där och kollade åt något annat håll och Erik betraktade mig med tankarna "Hon fortsätter gå... hon vrider inte huvudet framåt.. ska hon stanna..nej hon fortsätter...". KROCK! Så hade jag gått in i någons gardinstång som stod rätt ut ur en kundvagn. Jag fick den i axeln eller något, tur att jag inte var kortare, då hade jag väl lyckats peta ut ett öga eller något. Jag skrattade och babblade på medan kvinnan med vagnen gjorde det samma. Erik gick i förväg och skämdes. Sen fnissade han och skämdes och skällde ut mig för vad jag ställt till med.
"Typiskt dig! Ser aldrig vart du går!"
"Äsch, det där var första gången det hände!"
(ljög jag).
"Första gången?! Du gör ju alltid sådär! Precis som ett barn lallar du runt! Du är så ouppmärksam!"

Sen skämdes han lite mer och fnissade och gav mig dömande och förmanande blickar.

Äsch, ingen och inget kom till skada.

Vi har köpt två lampor idag och 4 glödlampor. Tyvärr var det bara en glödlampa som passade. Prova med en alldeles för stor glödlampa i en av lamporna, men det blev som en strålkastare. Nicht unt nein.Så ser de ut, mina nya fina!


Kommentarer

Postat av: Anonym

Snygg glödlamap :)

2009-11-06 @ 17:50:05
Postat av: kaka

Var ser du en glödlampa?

2009-11-06 @ 18:42:29
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Erik

Den andra där var snygg, men varför har ni den i badrummet?

2009-11-06 @ 18:50:01
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Lisa

Jag var bara roligt eftersom du stavt det glödlamap :)Men lamporna var också snygga.

2009-11-06 @ 18:51:25
Postat av: Sebastian

Sv: hehe ne de e lugnt .. men har du sett mailet på facebook ang. pinkbirdsreunion? .. Fan vilken lyxig middag du får då, ge mig =) Ha det så trevligt =)

2009-11-06 @ 19:06:01
URL: http://karlssonsebastian.blogg.se/
Postat av: erika

kan nog vara så, ska börja tvätta det igen med sån tvål man ska använda när det läker och så ska jag nog testa ha plåster över några dagar och se ifall det blir bättre :) tack!

2009-11-06 @ 19:55:32
URL: http://teamerika.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Jag och Palle var också på IKEA idag och spatserade omkring! :O

2009-11-07 @ 00:20:28
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hehe låter nästan lite klockrent. :)

2009-11-07 @ 00:30:20
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: kaka

Erik: Vem har vi i badrummet? Eller vad kanske man säger ^^Lisa: Bah!Sebastian: Ja jag såg mailet, det skulle va skitkul att träffa alla igen, hoppas ngåon styr upp något, jag är så dålig p det där, bättre låta någon annan sköta det =)Räv: Vilken tid va ni där och smög då?!

2009-11-07 @ 11:48:21
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits