Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

läppförstoring?

Fick meddelande från en hudssalong jag varit på att jag kunde få bra pris på restylane.


Satt och funderade hur jag skulle se ut om jag skulle slå till på detta kanonerbjudande. Typ såhär kanske:

Jag har även (i ps) satt dit lösögonfransar, lite extra rouge, färgat håret, fyllt ut någon rynka, använt clear eyes, och jag funderade även på att förminska näsan lite också när jag ändå höll på, men nej, en dag kommer potatisnäsor vara högsta mode, och då skulle jag stå där med min lilla näsa och ångra mig.


Maybe I should go for it?!

Kommentarer

Postat av: apan

maybe it´s maybelline..

2009-11-27 @ 22:24:38
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: kaka

Maybe she's born with it, maybe it's photoshop...

2009-11-27 @ 23:05:02
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits