Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

matmatmat

Vad ska ni äta ikväll? Inga idéer? Kolla denna

Skitgott! Bilden blev inte så br,a men jäjä.

jag har bråttom, hurru hurru rice and curry!

Kommentarer

Postat av: Evelina

Såg gott ut :)

Matklubben..det tror jag intej ag hört talats om tidigare :) ser skojjit ut :D

2009-11-03 @ 20:29:47
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Lisa

Låter gott! Ska man fräsa bulguren "rå" alltså?Vi åt hamburgare idag. Just nu håller jag på att rosta grönsaker till en grönsakssås som Mat-Niklas gjorde häromdagen. Det luktar himmelskt i köket! Tänkte koka kyckling i såsen någon dag.http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=108617&a=1731943&lid=puff_1736747&lpos=extra_2

2009-11-03 @ 20:46:16
Postat av: kaka

Evelina: Tycker du ska prova! (eller låta Perra ^^)Lisa: Japp, rå först, sen på med buljongvattenn. Hm spännande recept du hade där!

2009-11-04 @ 00:19:15
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Sebastian

såg att du varit inne och hejjat på mig hehe .. kul och se =) Hade du en bra helg? =)

2009-11-04 @ 09:43:58
URL: http://karlssonsebastian.blogg.se/
Postat av: kaka

Sebastian: Såklart man hejjar på en Pink Birdare =) Ja, helgen var bra, hade vart kul om ni stannat längre, skulle snackat mer med er kasnke.. Svårt att va värdinna :P Hade du det skoj fast ni cyklade i den blistrande kylan?

2009-11-04 @ 17:44:47
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits