Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nackdel

Nackdelar med att två i hushållet har körkort:

1. Du vill åka till stan efter en lång (3 timmar!) skoldag. Var är bilen? Den är med sambon i fecking Skattkärr där denne ska leka med diverse leksaker, så kallat "gubbar".

2. Du ska åka buss till stan, men inser snabbt att din väska med plånbok och busskort ligger i bilen som är i fecking Skattkärr...

Fördel:
"Sen när du har spelar färdigt kan väl du hämta mig i stan?"
Nackdel:
"Nej."

Suck, då måste jag ju plugga istället då. Har faktiskt dragit på det hela veckan, med argumentet "Det verkar ändå inte så svårt". Kommer ha tenta om:
- Läroplaner för förskola och grundskola
- FNs barnkonvention
- Abortfrågan
- Demokrati
- Etik och moral

En ska bort, gissa vilken?

Kommentarer

Postat av: Kirre

abort! ja bara "va, läser de om sånt i skolan?" haha

2009-11-20 @ 15:16:22
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: kaka

Hihi ;D

2009-11-20 @ 17:29:34
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits