Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ni piercing, no cry

Var till läkaren idag. Han kunde konctatera att jag borde uppsöka hudkliniken, och skickade iväg en remiss. Besöket gav egentligen inte så mycket, bara ett litet hål i plånkan. 150 kr för att berätta att jag inte vill på mamografi igen, eller ta sprutor i bröstet.

Efter det åkte jag hem, och sen till skolan. Efteråt åkte jag och Erik till Maxis och Biltema. Vi köpte frallor (grova, för en gång skull!), och när vi kom till glassen ville jag byta bort mina frallor mot en Ben & Jerrys glass. För att göra historian kort så slutade det med att vi köpte en varsin glassjävel, för 45 kr styck! OCH frallor. Fyffan, vilka grisar vi är.


Just det, ang rubriken; läkaren påstod att min hy skulle bli bättre snabbare om jag var utan piercingen. A tjena, täntke jag, men har ändå plockat ur den. Jag är tom. Jag är halv. Jag sätter nog strax i den igen. Har ändå klarat mig utan den sen 12 idag.

Kommentarer

Postat av: Rävfan

Så länge den inte är infekterad ska ju inte det ha någon inverkan. Det enda är om den är infekterad och kroppen måste arbeta med den och hyn samtidigt. tror bara han var antipiercings ;)

2009-11-17 @ 21:58:55
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Rävfan: Mja, han förklarade det så som att det ändå är något som bryter hudbarriären. Egentligen samma sak med örhängen, fast öronen sitter lite längre ifrån (oftast :P) Om ngt bryter så stör det på något vis tydligen, läkt eller ej. Jag är skeptisk, jag borde bett honom visa på forskning som verkligen visar att det är sant.

2009-11-17 @ 23:09:55
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: LindaLynch

du..det där med att piercingen skulle vara bov, det är jämt bare bullshit det. :P eftersom piercingen inte är ny och alltså inte under läkningsprocess så har den ingen inverkan i läkningen din kropp jobbar med nu. så sätt du så fint tillbaka din kära piercing hälsar David :)har man en piercing brukar den vara läkarens svar på allt.

2009-11-18 @ 13:42:53
Postat av: kaka

Linda: !!!!! Jippie och tjohoo, det var som jag hoppades. Tänkte fråga dig i tisdags, men det glömde jag (skräll..?)

2009-11-19 @ 00:06:12
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits